Tel.:
China Kleur Aanpassingsspectrofotometer fabrikant
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd.

Leider van Kleurbeheer in China

Thuis ProductenDe Grafiek van de digitale afbeeldingresolutie

De weerspiegelende van de de Resolutiegrafiek YE0188 van het Typebeeld Kleurenfotografie Grafische Artscolors

De weerspiegelende van de de Resolutiegrafiek YE0188 van het Typebeeld Kleurenfotografie Grafische Artscolors

Reflective Type Picture Resolution Chart YE0188 Color Photography Graphic Artscolors

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SineImage
Modelnummer: YE0188

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/month
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Sinusbeeld model: YE0188
Maat: 280*210mm kunnen worden aangepast Materiaal: Hoog definitie fotografisch document
Verhouding: 4:3 Type: weerspiegelend

De weerspiegelende x-rite van het 4:3colorchecker van Colorchecker A280 grafiek van de de kleurenvertolking

 

Het uiteindelijke doel van om het even welk proces van fotografie, het elektronische publiceren, druk, of televisie is alle kleuren volkomen te reproduceren. Nochtans, is de kleurenvertolking een zeer subjectieve kwestie.

 

Helpen zinvolle oordelen over kleurenvertolking maken, is een totaal niet-subjectieve norm van vergelijking nodig. De ColorChecker-grafiek verstrekt de nodig norm waarmee om verschillen in kleurenreproductie in diverse processen te vergelijken te meten en te analyseren.


ColorChecker is een schaakbordserie van 24 wetenschappelijk voorbereide gekleurde vierkanten in een brede waaier van kleuren. Veel van deze vierkanten vertegenwoordigen natuurlijke voorwerpen van speciaal belang, zoals menselijke huid, gebladerte en blauwe hemel. Deze vierkanten zijn niet alleen dezelfde kleur zoals hun tegenhangers, maar ook wijzen op licht dezelfde manier in alle delen van het zichtbare spectrum. Wegens deze unieke eigenschap, zullen de vierkanten de kleuren van natuurlijke voorwerpen onder om het even welke verlichting en met om het even welk proces van de kleurenreproductie aanpassen.


De ColorChecker-grafiek verstrekt een gemakkelijke manier om de vele factoren te erkennen en te evalueren die kleurenreproductie kunnen beïnvloeden. Om het effect te evalueren van het variëren van om het even welke bepaalde factor, vergelijk eenvoudig het de kleurenbeeld van de grafiek aangezien het op de foto, het televisiebeeld, de computermonitor, of de gedrukte steekproef - met daadwerkelijke ColorChecker verschijnt. Deze vergelijking kan visueel of door optische dichtheidsmetingen worden gemaakt.


ColorChecker is aangepaste zo individuele vierkanten is groot genoeg om met een densitometer worden gemeten. Vele die variabelen kunnen het soort licht beïnvloeden door ColorChecker wordt weerspiegeld. Deze omvatten de spectrale aard van de lichtbronnen en van nabijgelegen voorwerpen die op licht kunnen wijzen naar de grafiek of anders de verlichting beïnvloeden. Ook, kunnen de cameralenzen lichtjes worden gekleurd, of kunnen verdwaald licht van buiten verzamelen ColorChecker. Het type van film, materiaal, verwerking, en (in grafische kunstenreproductie) drukinkt kan eveneens kleurenvertolking beïnvloeden. Zelfs kan de eigenlijke verschijning van ColorChecker en zijn imaged exemplaar worden beïnvloed door voorwaarden te bekijken.


Wij vermelden deze variabelen zodat wanneer u ColorChecker gebruikt, u zich bewust van hen zult zijn en maatregelen zult treffen om hen te controleren. Op deze wijze, zult u kunnen weten welke verschillen in kleurenvertolking waarkunnen worden toegeschreven aan delen van uw systeem. Duidelijk, kunt u een aantal gecontroleerde test moeten maken om van de onbedoelde variaties in proces rekenschap te geven.

 

Voorgestelde Toepassingen

Fotografie
1. Fotografeer de ColorChecker-grafiek gebruikend de film van de kleurendruk onder twee verschillende soorten verlichting om kleurendrukken te produceren. Vergelijk de beelden (of de gemeten bezinningsdichtheid van overeenkomstige gebieden op de drukken) om het effect van veranderende verlichting te evalueren. Herhaal het proces gebruikend diverse filters.


2. Doe hetzelfde als hierboven in # 1, maar gebruik twee verschillende types van transparantiefilm. Vergelijk visueel de dia's of gebruik een densitometer om de transmissiedichtheid van overeenkomstige gebieden te vergelijken.


3. Fotografeer de ColorChecker-grafiek gebruikend twee verschillende types van kleurenfilm. Dan vergelijk de dia's of de drukken bij ColorChecker. Voor kritieke vergelijking, zou de gestandaardiseerde verlichting, zoals die in x-Rite verlichtingsproducten wordt gevonden, moeten worden gebruikt. De dia's zouden op een standaardtransparantiekijker moeten worden bekeken en de drukken zouden door een lichtbron van 5000K moeten worden verlicht. De dia's en de drukken kunnen ook worden vergeleken door een densitometer te gebruiken.

 

Grafische Arts.
1. Maak kleurscheidingen en platen van de ColorChecker-grafiek. Druk inkt-op-papier exemplaar van de ColorChecker-grafiek. Vergelijk het exemplaar bij de oorspronkelijke grafiek in de standaard het bekijken omstandigheden, of vergelijk de gemeten bezinningsdichtheid gebruikend een densitometer.


2. Met deze informatie, kunt u de noodzakelijke aanpassingen voor uw kleurscheidingen en/of drukproces nu maken.


Het elektronische Publiceren
1. Maak een aftasten van ColorChecker gebruikend de standaardmontages van uw aftastensoftware. Het open afgetaste beeld in uw van het beeld het uitgeven of aftasten nutssoftware, meet en registreert dan de RGB-waarden voor elk flard in het ColorChecker-beeld.


2. Vergelijk deze lezingen met die van een „zuiver“ digitaal TIF-dossier van ColorChecker of van de hieronder lijst. Bereken en registreer de verschillen.


3. Met deze informatie, kunt u een karakteriseringsprofiel in of uw beeld het uitgeven software tot stand brengen of nutssoftware aftasten. Dit kan worden gebruikt om alle toekomstig aftasten aan te passen om de kenmerken van uw scanner te compenseren.

 

Televisie
1. Het kader de ColorChecker-grafiek met een videocamera en past verscheidene aan controleert monitors om de grafiek identiek te tonen.


2. Bekijk de ColorChecker-grafiek met verscheidene videocamera's die (de verlichting ervoor zorgen is altijd hetzelfde). Toon de beelden op de evenwichtige monitors en pas de camera's aan om alle monitors te maken zo dicht mogelijk aanpassen. De overblijvende verschillen in kleurenvertolking zullen op de monitors worden getoond.


Technische Gegevens
De de kleurennamen en specificaties worden gegeven in de hieronder lijst. De Munsell-aantekeningen (die kleur in termen van tint beschrijven worden, de waarde, en de chroma) wijd gebruikt door kunstenaars, ontwerpers en kleurentechnologen. De ISCCNBS-namen worden door een methode aangewezen door de Raad van de de inter-Maatschappijkleur en de Nationale Dienst van Normen van de V.S. wordt gevestigd die. De toegewezen namen zijn of namen van natuurlijke spectraal gesimuleerde voorwerpen, namen van bijkomende voorverkiezingen (rood, groen, en blauw) en subtractieve voorverkiezingen (cyaan, magenta, en geel), Munsell-namen (voor de grijze reeks), of kortten namen iscc-NBS af. Een meer diepgaande technische beschrijving van de grafiek kan in het artikel een „Grafiek van de Kleurenvertolking worden gevonden“ door C.S. McCamy, H. Marcus
en J.G. Davidson, Dagboek van Toegepaste Fotografische Techniek, de Zomerkwestie 1976, Volume 2, Nr 3, pg. 95-99.


Nota: De gebruiker zou zorgvuldig moeten zijn vermijden ontroerend de gekleurde vierkanten van de ColorChecker-grafiek met vingers of voorwerpen die de kleuren in de war brengen of zouden kunnen bevuilen. Vermijd blootstellend de ColorChecker-grafiek aan licht, behalve wanneer het in gebruik is. Vermijd ook blootstellend het aan vochtigheid op hoge temperatuur, hoge en chemische dampen. Afhankelijk van gebruik, adviseert men dat u uw ColorChecker-grafiek om de twee jaar vervangt om correcte kleurenidentificatie te verzekeren.

 

De weerspiegelende van de de Resolutiegrafiek YE0188 van het Typebeeld Kleurenfotografie Grafische Artscolors

Verwante Producten

 

De weerspiegelende van de de Resolutiegrafiek YE0188 van het Typebeeld Kleurenfotografie Grafische Artscolors

 

Formaat/Grootte: A280

 

Bedrijfinleiding
De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd s in 1998 wordt opgericht die. Na 20 ontwikkelde jaar, zijn wij de leider van kleurenmeting in China geweest. Nu, zijn wij een high-tech onderneming. Tijdens deze jaren, onderzoeken wij, ontwikkelen, produceren en brengen foto-elektrische opsporingsproducten op het foto-elektrische gebied van de opsporingstechnologie en kleurbeheergebied op de markt. Tot nu toe, hebben wij bijna 100 onderzoekmensen, meer dan 150 verkooppersonen en vele de dienstbureaus in vele landen.

 

De colorimeter, spectrofotometer, kleuren lichte doos, polijst meter en de grafieken van de cameratest zijn onze hoofdproducten. Aangezien levert een fabrikant, OEM de dienst en allerlei de aangepaste dienst is warm welkom. Met goede kwaliteit en de beste diensten, worden onze producten verkocht goed over de hele wereld en de hoge appreciatie van klanten in binnen- en buitenland geworden.

 

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
4/F, die 8 bouwen, Tweede de Industriestreek van Nangang, Xili, Nanshan-District, Shenzhen, China
Tel.:86-0755-27198826-601
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 colormatchingspectrophotometer.com. All Rights Reserved.