Tel.:
China Kleur Aanpassingsspectrofotometer fabrikant
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd.

Leider van Kleurbeheer in China

Thuis Productenhandbediende colorimeter

analyseert de Handbediende Colorimeter NS808 van 3nh 400-700nm voor de Helderheidsfactor van Verkeerstekennoteringen

analyseert de Handbediende Colorimeter NS808 van 3nh 400-700nm voor de Helderheidsfactor van Verkeerstekennoteringen

  • 3nh 400-700nm Handheld Colorimeter NS808 For Traffic Signs Markings Brightness Factor Analyze
  • 3nh 400-700nm Handheld Colorimeter NS808 For Traffic Signs Markings Brightness Factor Analyze
  • 3nh 400-700nm Handheld Colorimeter NS808 For Traffic Signs Markings Brightness Factor Analyze
  • 3nh 400-700nm Handheld Colorimeter NS808 For Traffic Signs Markings Brightness Factor Analyze
 • 3nh 400-700nm Handheld Colorimeter NS808 For Traffic Signs Markings Brightness Factor Analyze

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: PRChina
  Merknaam: 3nh
  Certificering: CE / ROHS / TUV / FCC / ISO9001:2015
  Modelnummer: NS808

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Ingepakt in Alumimum-doos ten eerste, en dan versterkt met kartondoos voor buitenverpakking
  Levertijd: 1 Werkdag
  Betalingscondities: T / T, Paypal, Western Union
  Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  tonen: TFT 3.5 duim vertoningsgegevens: Spectrale Waarde/Grafiek, Colorimetrische Waarde, de Waarde van het Kleurenverschil/Grafiek, PASS/FA
  Meting: 58mm groot het integreren gebied Kleurenruimte: Cie-LAB, XYZ, Yxy, LCh, Cie LUV
  ontwerp voor: Verkeersbord Het meten van Opening: Φ8mm

  3nh 400~700nm de Handbediende Colorimeter NS808 aan de helderheidsfactor wordt gewijd van verkeerstekennoteringen analyseren

   

   

   

   

  De handbediende Colorimeter NS808 verzekert Nauwkeurige Verkeerstekenkleuring  Een eindeteken is gewoonlijk een schaduw van diep tomatenrood, terwijl een oranje die teken naast een bouwstreek wordt geplaatst veel helderder, en bijna fluorescent zal zijn, in kleur. Wanneer correct gekleurd, kijken deze twee tekens van elkaar zeer verschillend. Nochtans, als de rode kleuren die u gebruikt om uw tekens te maken te zwaar tegen het oranje eind van de kleurenscala leunen, bestuurders het teken met een voorzichtigheidssymbool kunnen verwarren, eerder dan een punt. Op dezelfde manier de oranje bouwtekens die in kleur te donkerrood lijken kunnen als eindetekens kijken wanneer, in feite, de bestuurders slechts moeten vertragen. De onjuiste variaties in tekenkleur konden dramatisch beïnvloeden hoe de bestuurders verkeersteken waarnemen, veroorzakend verwarring, en soms resulterend in onnodige verkeerscongestie of ongevallen.

   

  Het gebruiken van de moderne technologieën van de kleurenmeting zoals spectrofotometers in uw productieproces kan deze problemen verhinderen. De spectrofotometers leiden tot een objectieve basis voor kleurenanalyse die de inherente subjectiviteit van op visie-gebaseerde beoordeling vermijdt. Dit is omdat er biologische verschillen in menselijke kleurenvisie zijn die kan beïnvloeden hoe de kleur wordt waargenomen; één idee van de persoon van sinaasappel kan aan een andere persoon roder lijken. De inconsistente de verlichtingsvoorwaarden en variaties in achtergrondkleur kunnen kleur ook beïnvloeden een waarneming-donkere achtergrond een oranje teken kan maken helderder en fluorescent lijken dan als u dezelfde kleur tegen een licht, of wit, achtergrond bekeek. Het niveau van kleurencontrast bedriegt het menselijke oog.

   

  Bovendien, worstelt het menselijke oog innately om tussen kleuren te onderscheiden die dicht bij elkaar op een standaardkleurenwiel, zoals sinaasappel en rood zijn. De oranje schaduwen vallen in een golflengte tussen 585 en 620 nanometers, terwijl de rode schaduwen tussen 630 en 740 nanometers vallen. Het kan alles zijn behalve onmogelijk voor het menselijke oog nauwkeurig om het verschil tussen een oranje schaduw te ontdekken die 620 nanometers naderen vergeleek bij een rode schaduw in de 630 nanometerwaaier. Gebruikend een spectrofotometer, kunt u meten verkrijgt nauwkeurige numerieke coördinaten voor elke kleur om te bepalen of de kleur van uw teken aan uw kleurennorm voldoet. Met andere woorden, kunt u waarborgen dat uw oranje tekens ware sinaasappelen zullen zijn, en uw rode tekens zullen ware rood zijn.

   

   

   

  Korte Inleiding


   

  NS808 de nauwkeurige Handbediende Colorimeter van verkeersverkeersteken is een specifiek instrument voor de kleurenmetingen van verkeersverkeersteken. NS808 kan gemakkelijk worden gebruikt om de helderheidsfactor te meten van het wijzen van film en kleurkwaliteit op coördinaten van allerlei verkeersteken. Zijn systeem heeft de ingebouwde GB2893-module van de veiligheidskleur en alle standaardkleurenmodules van GB/T18833-verkeer die op film wijzen. Zo, kunnen de gebruikers van hen vrij volgens toepassing kiezen. En de gebruikers kunnen veelhoektolerantie gemakshalve ook aanpassen die zij hebben gewild.

   

   

   

  Eigenaardigheid


   

  In de relevante normen zoals „de Veiligheidskleur van GB 2893“ en „GB/T 18833 wordt de Verkeer Weerspiegelende Film“, een kleurengebied (veelvoudige kleurkwaliteit gecoördineerde punten) en de vereisten van de helderheidsfactor gewoonlijk gegeven, in de lichtbron van D65/A en 45/0. Op de geometrische voorwaarde, wordt het bepaald of de steekproef binnen het overeenkomstige kleurengebied valt, daardoor bepalend of de steekproef aan het standaardkleurkwaliteitvereiste voldoet. Aangezien het kleurengebied een veelhoek, zoals aangetoond in het volgende cijfer is, kan het oordeel niet worden voltooid gebruikend een normale spectrofotometer. NS808 spectrophotomeer met het verkeer voorziet metingsmodule van de SQCT-software van wegwijzers kan dit probleem gemakkelijk oplossen.

   

   

   

   

  Technische Details


   

  NS808 verkeerstekenspectrofotometer
  Modelaantal NS808
  Het verlichten/het Bekijken Meetkunde 45°/0 (ringvormige verlichting 45°, verticale het bekijken hoek),
  Ben met standaardcie Nr 15, GB/T3978, GB2893, GB/T18833 in overeenstemming
  Het meten van Opening Φ8mm
  Het integreren van Gebieddiameter Φ58mm
  Herhaalde Fout Spectrale Reflectiecoëfficiënt: Standaarddeviatie binnen 0,1% (400~700nm: binnen 0,2%)
  Colorimetrische Waarde: Standaarddeviatie ΔE*ab≤0.04 (Metingsvoorwaarden: de witte kaliberbepalingsplaat mat 30 keer met 5 secondenintervallen na witte uitgevoerde kaliberbepaling.)
  Inter-instrumentenfout ΔE*ab≤0.2 (Gemiddelde waarde van de meetresultaten van de 12 tintplaten van BCRA-reeks Ⅱ)
  Golflengtewaaier 400~700nm
  Golflengtehoogte 10nm
  Reflectiecoëfficiëntwaaier 0~200%
  Kleurruimte Cie-LAB, XYZ, Yxy, LCh, Cie LUV
  De Formule van het kleurenverschil ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00
  Vertoningsgegevens Spectrale Waarde/Grafiek, Colorimetrische Waarde, de Waarde van het Kleurenverschil/Grafiek, PASS/FAIL-Resultaat, Kleurencompensatie, Kleurensimulatie
  Andere Kleurkwaliteitgegevens WI (ASTM E313, CIE/ISO, AATCC, Jager),
  YI (ASTM D1925, ASTM 313),
  TI (ASTM E313, CIE/ISO),
  Metamerism Index (MT),
  Kleurensterkte, Kleurenvlek, Kleurensnelheid
  Waarnemershoek 2°/10°
  Lichtbronnentype D65, D50, A, C, D55, D75, F2, F6, F7, F8, F10, F11, F12
  Lichtbronapparaat Gecombineerd LEIDEN Licht
  Het lichtbronleven 5 jaar, meer dan 1,6 miljoen metingen
  Sensor Serie van de silicium de Foto-elektrische Diode
  Het meten van Tijd 1.5s
  Gegevensopslag 1000 Normen, 15000 Steekproeven
  Gegevenshaven USB&RS232
  Vertoningsgrootte TFT 3,5“
  Touch screen Ja
  Werkende Temperatuur 0~40℃ (32~104℉)
  Opslagtemperatuur -20~50℃ (- 4~122℉)
  PC-Software SQCT
  Gewicht 600g
  Afmeting 90*77*230mm
  Batterij Grote Capaciteits Li-Ion Batterij
  Standaardtoebehoren Machtsadapter, Li-Ionenbatterij, Werkende Instructie, CD-rom (kleurbeheersoftware bevatten), Gegevenskabel, Witte en Zwarte Kaliberbepalingsholte, Beschermende Dekking en Polsriem die.
  Facultatieve Toebehoren Universele Testcomponenten, Micro- Printer, de Doos van de Poedertest
  Certificaten Ce & RoHS & TUV & FCC & ISO9001

   

   

   

   

   

  Meer Beelden


   

  analyseert de Handbediende Colorimeter NS808 van 3nh 400-700nm voor de Helderheidsfactor van Verkeerstekennoteringen

   

  analyseert de Handbediende Colorimeter NS808 van 3nh 400-700nm voor de Helderheidsfactor van Verkeerstekennoteringen

  analyseert de Handbediende Colorimeter NS808 van 3nh 400-700nm voor de Helderheidsfactor van Verkeerstekennoteringen

   

   

   

   

  Ongeveer 3nh  De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd is een high-tech onderneming. Wij onderzoeken, ontwikkelen, produceren en brengen foto-elektrische opsporingsproducten op het foto-elektrische gebied van de opsporingstechnologie en kleurbeheergebied op de markt. Na jaren van intensiceonderzoek, heeft 3nh NS-reeksspectrofotometer en NH, NR-reekscolorimeter, ISO12233-de grafiek van de resolutietest, de optische oplossing van de beeldtest en specifieke standaardlichtbron gelanceerd die wijd op plastic, elektronische, verf, inkt, textiel, kledingstuk, druk en het verven, voedsel, de medische, kosmetische, optische industrieën van de beeldtest en het gebied van wetenschappelijk onderzoek, school en laboratorium wordt gebruikt. Onze producten worden uitgevoerd rond de wereld. Wij kunnen de aanpassingsdienst verlenen die goed - ontvangen door klanten is geweest.

   

  3nh koestert talenten, concentreert zich op talenten. Het bedrijf brengt veel van beroeps op hoog niveau samen, hoog opgeleide. Onder hen, gaf het niet-gegradueerden academische personeel van het totale aantal bedrijf van meer dan 80% rekenschap; het postuniversitaire personeel van het totale aantal bedrijf gaf van 30% rekenschap. Het impliceert de gebieden van fotometrie, elektronische kring, ingebed systeem, foto-elektrische opsporing, mechanisch structuurontwerp, optisch ontwerp, toepassingssoftware, aanstekende technologiee-commerce en Internet. 3nh het team heeft sterk vermogen zich te ontwerpen, te ontwikkelen en opbrengst op zijn. Het bedrijf heeft een groot aantal innovatieoctrooien, kerntechnologieën en intellectuele-eigendomsrechten van 3nh-producten.

   

  3nh hangt eerst „people-oriented, klant, technologische innovatie, duurzame ontwikkelings“ bedrijfsfilosofie aan om de klantenvraag te ontmoeten onophoudelijk, waarde voor klanten tot stand te brengen en win-win situatie en gemeenschappelijke ontwikkeling te bereiken.

   

   

   

  De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd
  Voeg toe: 4/F, die 8 bouwen, Tweede de Industriestreek van Nangang, Xili, Nanshan-District, Shenzhen, 518055 China.
  Tel.: 0086-755-27198826 Ext.: 601
  Fax: 0086-755-27190609
  Mobiel: 0086-13510878132
  E-mail: y@3nh.com
  Skype: y@3nh.com
  WhatsApp/Wechat: 86-15019429968
  Website: www.3nh.com/en
  http://www.3nhq.com/

  Contactgegevens
  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

  Contactpersoon: sales

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
  4/F, die 8 bouwen, Tweede de Industriestreek van Nangang, Xili, Nanshan-District, Shenzhen, China
  Tel.:86-0755-27198826-601
  Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Color Matching Spectrophotometer Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 colormatchingspectrophotometer.com. All Rights Reserved.